Wednesday, June 19, 2013

Formula Diet Extreme - Kurangkan Berat Badan Anda Sekarang!

Asasnya, untuk mengurangkan berat badan(lemak) dengan kadar yang pantas anda perlu meningkatkan penurunan kalori dalam badan anda dalam masa yang singkat.

Satu paun lemak bersamaan 3500 kalori. Adakah anda mahu menghilangkan SATU paun lemak? Jika ya maka anda perlu mengurangkan kalori sebanyak 3500. Bagaimana pula jika hendak menghilangkan 5 paun lemak? Mudah, hanya darabkan dengan LIMA. Jawapannya anda perlu menghapuskan 17500 kaloridalam badan anda. Mudah bukan teori ini?

Malangnya, penurunan kalori secara drastik hanya akan mengakibatkan badan anda melawan usaha diet anda dengan menghentikan kadar metabolisme badan anda.

Secara teori dan logiknya, anda tidak mampu mengurangkan lemak tanpa meningkatkan penurunan kalori dalam badan anda dalam masa yang singkat. Begitu juga anda tidak dapat meningkatkan penurunan kalori dalam badan anda dalam masa yang singkat tanpa mengakibatkan badan anda melawan usaha diet anda dengan menghentikan kadar metabolisme badan anda.

Faham apa saya cuba maksudkan di atas?

Ia umpama seperti ianya MUSTAHIL untuk mengurangkan berat badan dalam masa yang amat singkat (baca DIET EXTREME)Habis tu bagaimana nak mengurangkan berat badan dalam masa yang singkat?

Dapatkan info lengkap di 

No comments:

Post a Comment